SINTERKLAAS INTOCHT KUDELSTAART

23 NOVEMBER - 14:15 - LOSWAL KUDELSTAART

Sinterklaas en zijn zwarte pieten brengen dit jaar op zaterdag 25 november een bezoek aan Kudelstaart. Om 14.15 uur komt de oude baas per boot aan op de Loswal aan de Herenweg, en loopt hij met zijn zwarte Pieten naar Dorpshuis ‘t’ Podium’ aan de Kudelstaartseweg 239, waar een gezellig Sinterklaasfeest plaats zal vinden voor alle kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Hier zal gezongen en gefeest worden met Sinterklaas, de Zwarte Pieten en natuurlijk alle kinderen. Uiteraard zal Sinterklaas ook dit jaar heel blij zijn met een tekening of knutselwerkje, die deze dag aan de goedheiligman gegeven kan worden. Om de kinderen voldoende ruimte te geven, kunnen ouders helaas niet worden toegelaten in het Dorpshuis. Het Dorpshuis is geopend vanaf 15.00 uur. Om 16.30 uur loopt het feest ten einde en kunnen de kinderen worden opgehaald. De organisatie vraagt de ouders om hun kind een briefje met telefoonnummer mee te geven.

De organisatie van de Sinterklaasintocht in Kudelstaart is in handen van Carnavalsvereniging De Pretpeurders. Het feest aan de loswal is geheel afhankelijk van vrijwilligers en om de intocht dit jaar weer mogelijk te maken hopen deze vrijwilligers dat iedereen een bijdrage wil leveren wanneer de leden en vrijwilligers van de vereniging voorafgaand aan de intocht komen collecteren in de Kudelstaartse wijken. Van 12 tot en met 18 november komen de vrijwilligers met de collectebus aan de deur. Voor meer informatie is de organisatie bereikbaar via sinterklaaskudelstaart@gmail.com of kunt u een berichtje sturen via de Facebookpagina: ‘Sinterklaas in Kudelstaart’. 

We hopen ook dit jaar weer veel kinderen te mogen verwelkomen tijdens dit jaarlijks terugkerende kinderfeest. Tot dan!

 

VERKEERSINFORMATIE          

In verband met de intocht worden automobilisten en (brom)fietsers verzocht zaterdag 24 november tussen 13.30 en 15.30 uur rekening te houden met overlast op de Herenweg en Kudelstaartseweg. De Herenweg wordt tijdens de aankomst ter hoogte van de Loswal voor verkeer afgesloten. Wanneer de sint en de kinderen de Kudelstaartseweg bereiken, wordt deze tussen het Robend en het Dorpshuis afgesloten voor verkeer

BEN JIJ ER
OOK BIJ 23 
NOVEMBER?