top of page

Foto's 2019 - Door Cynthia Frankvoort

Foto's jongste kinderen: https://photos.app.goo.gl/1tHc94LbfYPCthdi8

 

Foto's ouder&kind: https://photos.app.goo.gl/chXa5apVJWL8d73e6

 

Foto's jeugd: https://photos.app.goo.gl/rAAo3TRritYpcfLP6

 

Foto's volwassenen: https://photos.app.goo.gl/xZVxsVhLXG5gPzas5

 De race wordt gelopen op en rond sportpark Calslagen in Kudelstaart. De afstand zal rond de 4,5 km bedragen. De minimumleeftijd voor dit evenement is 8 jaar (onder begeleiding in ouder/kind race). Minimum leeftijd dat je de race zelfstandig mag lopen is 12 jaar. Schrijf je snel in via het contactformulier op deze site! Of stuur een mail naar ecrkdes@gmail.com

12 t/m 17 jaar : 13:00 - 14:00 - Inschrijfgeld: €5,-

Ouder en kind race: 14:00 - 14:45 - Inschrijfgeld: €15,- per koppel

18 jaar en ouder: 15:15 - 16:15 - Inschrijfgeld: €10,-

Ouders die zowel de ouder/kind race als de volwassen race lopen hoeven alleen voor de ouder/kind race te betalen. 

Van elke inschrijving gaat er €1,- naar de Mike Multi Foundation. Deze foundation steunt lichamelijk en/of verstandelijk gehandicapte kinderen met het kwantitatief verbeteren van sportaanbod en op verschillende wijzes meer aandacht te vragen voor de handicaptensport. Een geweldig doel dat we maar al te graag steunen!

OVER de Prutrace Kudelstaart

5 Jaar geleden organiseerden we de eerste editie van de prutrace Kudelstaart. Deze race waar ruim 150 deelnemers door de sloten van RKDES renden werd zeer positief ontvangen door zowel de deelnemers als door het publiek wat ons heet gemotiveerd om deze traditie voort te zetten. Deze zomer zal de race alleen maar meer gaan leven en we verwachten een nog hoger deelnemersaantal. Na afloop is het terras geopend waar iedereen de race onder het genot van een hapje en drankje kan evalueren. 

RKDES PRUTRACE STEUNT DE MIKE MULTI FOUNDATION

Van elke inschrijving ging er 1 euro naar dit goede doel. Elke deelnemer steunde dus de missie van de foundation om mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking aan het sporten te helpen. 

Wil je meer informatie over dit goede doel? Kijk dan eens op:

www.facebook.com/mikemultifoundation

bottom of page